Waarom coach Gert Kamphuis?

Gert Kamphuis kijkt rond

"... Wij zouden zo graag van de hemel iets weten, de hoge hemel, maar iets als het mag. .."   Uit: "Leven" van  JW Schulte Nordholt

Wat wil jij veranderen? Wil jij verder kijken dan de waan van de dag? Mijn coaching is er voor loopbaanontwikkeling, en voor zingevend en goed werk. Ik luister naar jou en stel vragen, om aan te sluiten bij jouw beweging. Ontwikkeling is voor mij: samen onderweg zijn, met respect voor de context en het grote geheel.  Als je dit wenst dan wandelen we in het bos of de stad en laten wij ons inspireren door de omgeving. We werken met spelvormen of we gaan fotograferen en kijken naar kunst en ontdekken hoe kunstvormen kunnen helpen bij inzicht, bij het maken van keuzes en het vinden van nieuwe perspectieven.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, in wat mensen beweegt in het leven, ik ben invoelend, nieuwsgierig, creatief en doelgericht; dat zijn eigenschappen die bij mij passen en anderen herkennen. Ik kijk met een open blik naar de wereld en laat mij graag inspireren door de natuur, literatuur en beeldende kunst.

Al vele jaren en met veel plezier leid ik als ondernemerscoach voor het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf  (IMK) mensen met verschillende achtergronden op bij het starten van een eigen bedrijf. Ik werk onder andere in opdracht van UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Het begeleiden van kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector is een specialisme als ondernemerscoach.
Zelfstandig werken, naast mijn werk in loondienst, om eigen projecten en opdrachten te kunnen uitvoeren vind ik waardevol en is een  bron van inspiratie voor mijn loopbaan. Ik heb een brede belangstelling voor de mensen en de wereld om mij heen. In mijn vrije tijd slenter ik graag door een stad of werk ik in mijn rommelige moestuin in Ede. Ik werkte eerder als groepsleider, bruidsfotograaf en jobcoach.

Ik ben als register coach en supervisor geregistreerd bij beroepsvereniging LVSC.